„Gjensidige“ Baltijos šalių pagrindinė būstinė bus Vilniuje

07.04.2016

• 23.11.2021
    Kas antras estas nekelia kojos į gatvę be atšvaito, lietuvių įpročiai – gerokai prastesni
  • 18.11.2021
    Emocinė savijauta darbe: ji rūpi tik kas ketvirtam Lietuvos darbdaviui
  • 09.11.2021
    Naujausi duomenys: 23 proc. Lietuvos žmonių į užsienį kojos nekelia

„Gjensidige“, antra didžiausia draudimo grupė Šiaurės ir Baltijos šalyse, vykdo įmonių Baltijos šalyse integraciją, kurią planuoja užbaigti šių metų rudenį. Po integracijos regione veiks akcinė draudimo bendrovė „Gjensidige“, turinti pagrindinę būstinę Lietuvoje ir filialus Latvijoje ir Estijoje. Nuo praėjusių metų spalio „Gjensidige“ Baltijos šalių įmonėms vadovauja Marius Jundulas.

„Vieninga organizacija augina esamą „Gjensidige“ verslą Baltijos šalyse, didina veiklos mastą ir sukuria tvirtą pagrindą pelningam augimui. Turime dideles ambicijas tapti regiono lyderiais, todėl kuriame organizaciją, kuri leistų veikti lanksčiai, greitai ir efektyviai“, – pasakoja „Gjensidige“ generalinis direktorius Marius Jundulas.

M. Jundulas akcentuoja „Gjensidige“ grupės patirtį ir 200 metų sėkmingo verslo istoriją. „Gjensidige“ dėmesio centre yra klientas ir jo poreikiai. Pasinaudosime grupės žiniomis ir patirtimi, mokydami darbuotojus ir gerindami klientų patirtį Baltijos šalyse“, – sakė M. Jundulas.

Šiuo metu „Gjensidige“ keičia prekės ženklą Baltijos šalyse: balandžio 1 d. baigtas ženklo keitimas Lietuvoje, o Latvijoje ir Estijoje jis bus atnaujintas iki vasaros.

Praėjusių metų rudenį Norvegijos draudimo grupės „Gjensidige“ įsigyta viena didžiausių Lietuvos draudimo bendrovių kovo 1 d. pakeitė pavadinimą ir teisinę formą į akcinę draudimo bendrovę „Gjensidige“.