„Gjensidige“ Baltijos šalių pagrindinė būstinė bus Vilniuje

07.04.2016

• 07.04.2020
    Karantino taisyklės vairuotojams: dygliuotų padangų keitimą leista atidėti
  • 06.04.2020
    Naujausias Lietuvos emocinio klimato tyrimas: už uždarų karantino durų verda emocijų katilas
  • 02.04.2020
    Apsaugos nuo koronaviruso rinkinys vairuotojams: kas privalo būti automobilio salone

„Gjensidige“, antra didžiausia draudimo grupė Šiaurės ir Baltijos šalyse, vykdo įmonių Baltijos šalyse integraciją, kurią planuoja užbaigti šių metų rudenį. Po integracijos regione veiks akcinė draudimo bendrovė „Gjensidige“, turinti pagrindinę būstinę Lietuvoje ir filialus Latvijoje ir Estijoje. Nuo praėjusių metų spalio „Gjensidige“ Baltijos šalių įmonėms vadovauja Marius Jundulas.

„Vieninga organizacija augina esamą „Gjensidige“ verslą Baltijos šalyse, didina veiklos mastą ir sukuria tvirtą pagrindą pelningam augimui. Turime dideles ambicijas tapti regiono lyderiais, todėl kuriame organizaciją, kuri leistų veikti lanksčiai, greitai ir efektyviai“, – pasakoja „Gjensidige“ generalinis direktorius Marius Jundulas.

M. Jundulas akcentuoja „Gjensidige“ grupės patirtį ir 200 metų sėkmingo verslo istoriją. „Gjensidige“ dėmesio centre yra klientas ir jo poreikiai. Pasinaudosime grupės žiniomis ir patirtimi, mokydami darbuotojus ir gerindami klientų patirtį Baltijos šalyse“, – sakė M. Jundulas.

Šiuo metu „Gjensidige“ keičia prekės ženklą Baltijos šalyse: balandžio 1 d. baigtas ženklo keitimas Lietuvoje, o Latvijoje ir Estijoje jis bus atnaujintas iki vasaros.

Praėjusių metų rudenį Norvegijos draudimo grupės „Gjensidige“ įsigyta viena didžiausių Lietuvos draudimo bendrovių kovo 1 d. pakeitė pavadinimą ir teisinę formą į akcinę draudimo bendrovę „Gjensidige“.