Didieji kelionių organizatoriai į internetą kelia ir papildomas paslaugas

25.07.2016

• 25.04.2024
    Silvester Belt komanda į Malmę išsiveža 3,6 mln. eurų vertės draudimo apsaugą
  • 24.04.2024
    Sugadintas kaimynų turtas: kada teks mokėti iš savos kišenės
  • 22.04.2024
    Automobilio priežiūra pavasarį: kam būtina skirti didžiausią dėmesį

Didžiausias Baltijos šalių kelionių organizatorius „Novaturas“ pasiūlė savo klientams vienu pirkimu įsigyti ir kelionę, ir kelionės draudimą – internetu pirkdami kelionę „Novaturo“ klientai gali čia pat apsidrausti ir „Gjensidige“ kelionių draudimu. „Novaturo“ klientai internetu įsigyti kelionės draudimą galės visose trijose Baltijos šalyse: pirmiausiai paslauga pradedama teikti Lietuvoje, o po kelių savaičių – ir Latvijoje bei Estijoje.

„Mūsų keliautojų elgesys vis labiau panašėja į Vakarų Europos keliautojų – žmonės atostogas įsigyja internetu. Pastebime, kad paieška mobiliuosiuose įrenginiuose sudaro virš 25 proc. viso srauto į mūsų tinklapį. Tokios tendencijos rodo, kad keliautojai nori čia pat greitai įsigyti kelionę, o draudimas yra viena iš svarbiausių papildomų paslaugų, užtikrinančių kelionės saugumą. Taip pat, atliekant atostogų rezervacijas, reikia nepamiršti profesionalios kelionių agento konsultacijos svarbos“, - sakė „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.

Savo ruožtu „Gjensidige“ Naujų pardavimo kanalų skyriaus vadovė Indrė Baltušienė atskleidė, kad „Gjensidige” kelionių draudimas internetu šį pusmetį ūgtelėjo 33%.

„Žmonėms reikia greičio ir patogumo – būtent todėl kartu su „Novaturu” pateikėme patogiausią sprendimą, kai vienu kartu klientas įsigyja ir kelionę, ir draudimą. Be to, čia pat žmogus gali pasirinkti jam reikiamą draudimo apsaugų paketą, priklausomai nuo atostogų pobūdžio ir individualių poreikių. Keliautojai tampa vis labiau įgudę, tad standartinio paslaugų paketo jiems nebepakanka. Planuojame, kad draudimo internetu paslauga, pateikta su didžiausiu kelionių organizatoriumi, taps dideliu postūmiu visai kelionių draudimo rinkai ir ugdys naujus keliautojų įpročius”, - pasakojo I. Baltušienė.

Pasak jos, „Novaturo” klientai galės rinktis „Gjensidige” medicininių išlaidų, nelaimingų atsitikimų ir neįvykusios kelionės draudimus. Šios rizikos yra aktualiausios keliaujant atostogauti. Ypač aktuali neįvykusios kelionės rizika, kai planuojama vykti su mažais vaikais, o pasikeitus darbo, šeimos ir kitoms aplinkybėms, susirgus vaikams, nutikus kitiems nenumatytiems įvykiams, šeima gali nebeišvykti į kelionę. Draudžiamojo įvykio atveju „Gjensidige“ kompensuos 90% visos šeimos kelionės išlaidų, jei vienas iš šeimos narių susirgtų prieš kelionę ir vykti negalėtų.

„Novaturo” generalinis direktorius Linas Aldonis tikisi, kad, galėdami patogiai įsigyti kelionių draudimą, keliautojai kur kas dažniau rinksis papildomas apsaugas ir tokiu būdu patirs kur kas mažiau nuostolių.